RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS EINDHOVEN

RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 10:16 I ordered a delivery for 12:45 (over a hour in advance) Food arrived 30 minutes later.
9 aug 2022 om 21:38 Na het bestellen liep de bezorgtijd steeds verder op. Zou binnen 35 minuten bezorgd worden, dat werd uiteindelijk het dubbele. Saus en de beetroot tortilla waren ze vergeten….. Teleurstellend deze keer.
8 aug 2022 om 9:12 Food is great!, but delivery time it is a bit too much, taking into account that food does not need to be cooked.
4 aug 2022 om 19:22 Poke bowl california. Prima gegeten, lekker vers en goede hoeveelheid. Ik was er bljj mee.
4 aug 2022 om 11:28 Perfect, tijdig geleverd en nette bezorger, het eten is gewoon
25 jul 2022 om 21:18 Smaak goed, porties wat klein voor prijs.
25 jul 2022 om 20:38 Bezorging duurde wat langer maar het eten was het meer dan waard, erg lekker!
15 jul 2022 om 20:48 Het eten was erg lekker! Heel vers en de portie ruim voldoende. Hopelijk blijven ze goeie kwaliteit leveren in de toekomst. Want heb regelmatig dat ik een goed bezorgrestaurant vind dat na een tijdje enorm achteruit gaat. Voor nu super tevreden!
13 jul 2022 om 20:13 Bezorgtijd zou 30-40 minuten zijn, is uiteindelijk 95 minuten geweest. Het eten was lekker
12 jul 2022 om 14:31 Excellent food and fast pickup times!
12 jul 2022 om 7:50 De pokebowl smaakte goed, was lekker. Ik heb er alleen best wel lang op moeten wachten. Om 19.31 uur besteld en 70-75 minuten op moeten wachten, op een maandagavond.
11 jul 2022 om 12:45 Lekker gegeten! Had de burrito die ik zelf kon samenstellen, fijne keuze uit de ingrediënten en vers bereid. Prijs verhouding met de hoeveelheid is discutabel.