RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 21:06 Pokebowl waren heerlijk, mini loempia's waren taai
3 dec 2022 om 21:14 Lekker en snel.
3 dec 2022 om 10:22 Super lekker en vers eten
1 dec 2022 om 21:20 Bowl was de helft witte rijst, heel veel rijst, paar groentes en vier stukjes karaage. De abodo chicken sushi burrito (bedoelen ze adobo?) was wel lekker. Bezorging ondanks dat het 500m vandaan is duurde ruim een uur ipv de bevestigde 34m. No repeat.
29 nov 2022 om 14:54 Lovely lunch, a little small on the portion for the price. The mango drink is definitely something I’d recommend
29 nov 2022 om 12:32 Het was best lekker, maar kleine porties voor die prijs. Ik had aangeduid dat ik er stokjes bij wilde, maar die zaten er niet bij.
29 nov 2022 om 1:25 Ze hadden een foutje gemaakt met het eten Toen ik dat zag belde ik ze op en de Engelstalige medewerker hielp me niet en zei dat ik zelf moest bellen nr thuisbezorgd. De andere jongen heeft mij alsnog mijn bestelde eten laten bezorgen! Netjes opgelos
27 nov 2022 om 21:31 Eten was heerlijk Bezorgtijd werd om de haverklap met 5minuten verlengd. Zou eerst 35min duren en dat was uiteindelijk 60min.
27 nov 2022 om 16:14 Good food, I was impressed, taking into account that most restaurants doing this f*ck it up
25 nov 2022 om 22:11 Erg lekker! Eerste keer besteld hier, en dat gaan we zeker vaker doen
25 nov 2022 om 16:56 Erg lekker, jammer dat de bezorging zo lang duurde (50min). Werd overigens wel prima aangegeven.
19 nov 2022 om 20:24 Wel aan de prijs maar echt super lekker. Leuk idee om een pokebowl in een wrap te verpakken